пятница, 26 декабря 2008 г.

Bir məktub, yaxud erməni qadın Azal şirkətinin Belçikadaçı nümayəndəsi ?!

Salam hormetli hemvetenler.
Mene melumat catmisdir ki AZAL-Azerbaycan Hava Yollari Sirketinin Brusselde, Belcikadaki numayendesi ermenidir.Bu melumati yoxlamaq meqsedi ile men iki gun evvel AZAL sirketinin Brussel seherinde Park Hill, Mommertslaan 18A 1831 Diedem-Brussels unvaninda yerlesen offisine yollandim.
Bildirmeliyem ki orada AZAL sirketinden basqa diger Hava yollarininda temsilcileri var idi. Lakin AZAL sirketinin numayendesi ve Azerbaycana biletleri qeydiyyatdan keciren ve satan ermeni qadini idi, ve elbettde ki cox meyyus oldum ki mene verilen xeber gercek oldu.
AZAL sirketinin Azerbaycana biletlerinin her hansi bir adam bilet aldiqda oz passportunu vermelidir, ve bu ermeni qadinda onun suretini cixardir. buda o demekdir ki butun AZAL sirketinin xidmetinden istifade eden Azerbaycanli vetendaslarin konfedensial melumatlarini asanliqla elde edir ve Ermeni baskesenlerine oturur.Bu dehsetdir. Men o ermeni qadinini AZAL temsilcisi oldugunu gordukde kecirtdiyim nifret ve kudret hisslerini ifade etmeye hec soz tapmiram.
O ermeni qadininin professional cehedlerine geldikde ise bildirmeliyem ki o Ermeni ne Fransiz, ne Holland, ne Alman ne de Ingilis dilinde danisa bilmirdi. Yalniz Rusca danisirdi.
Men bir meseleni derk ede bilmirem axi bu nece ola biler ki Azerbaycanin Prezidenti Ilham Aliyev cenablari televizaya vasitesi ile her zaman xalqa muraciet etdikde tekidle bildirir ki: Ermeniler bizim torpaqlari zept edibler, bir milliondan artiq ehalimizi dede baba torpaqlarindan didergin saliblar ve o aqressorlarnan bizim hec bir elaqemiz ve birge lahiyyelerde istirakimiz mumkun deyil ve onlar bizim torpaqlardan cixmayanacam hec bir musterek isden sohbet gede bilmez. O qespkarlar anlamalidilar ki neler etdiler bize neler itirdiler bu emelleri ile. bu bizim hormetli Prezidentimizin sozleridir.
Lakin gorunur ki AZAL rehberliyi Prezidentin cixislarini ve emrilerini qulaq ardisina qoyur ve tam eksine herek edir.
Eger subhesi olan varsa 003227160070 nomresine zeng edib yoxlaya biler ve günderdiyim senedi oxuya biler.
En dehsetlisi budur ki onlarla Ali tehsilli ziyali Azerbaycanli qizlar ve oqlanlar burda Belcikada ozlerine layiqli is tapa bilmirler, baxmayaraq ki bir nece xarici dilde serbest danisirlar. Amma hec bir xarici dilde danisa bilmeyen ermeni qadinin bizim Azerbaycanin Dovlet Hava Yollarinin temsilcisi isleyir ve biletlerini realize edir.
Bir meseleni nezerinize catdirim ki Paltalk saytlarinda; e-maillari Turk xalqinin layyagetini ve serefine ser yaxan, Turkiyye Prezidenti Abdullah Gul cenablarina ermeni adi qoyan melumatlar yayan, Turklerle Azerilerin arasini vuran soxulcanlar ilk once Azerbaycanla elaqeli meseleleri arasdirsinlar. Aqizlarina tuklu dosan yerlesmir qeyretden namusdan danisanda, arvad adi altinda serefli soydaslarimiza cirkab axtirirlar. O ilanlarin sozlerine gore Istanbulu yunanlara Bakinida ermenilere vermek lazimdi. Yagin ki bunlar AZAL-in Brussel temsilcisi Meri Sargsyanin el altilari yada "serikleridirler".

Hormatla Brusseldan Adelet Quliyev

Комментариев нет: